Att byta ut ströbröd mot riven kokos när man bakar kladdkaka, sockerkaka och andra liknade kakor blir jättegott. Kokos funkar precis lika bra som ströbröd så kakan lossar lätt från formen. Men det blir väldigt mycket godare.
lördag 14 november 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
11 kommentarer:
Gott och saftigt! Kul med ny blogg!
Åh, vad roligt med en ny blogg! Men fixa gärna så att vi utan googlekonto och så kan kommentera. ;) /barajagjohanna
Kul med en matblogg! Ibland tryter idéerna och då kan det vara bra att få ny inspiration.
/Anna S.
Har aldrig hört talas om förut. Ska verkligen testa!
Kul med ny blogg! Har kommer jag sakerligen titta in igen.
Brukar ocksa byta ut strobrodet mot riven kokos. Himla konstig ide med strobrod egentligen. Kaka med knackebrodsbotten kanns ju inte som ngn hit egentligen.
Det är sant! Kokos är gott till kladdkaka. Bor du i spanien? Var? Jag bor i andalusien.
/Tove
Skriv om sann matglädje. Skriv om kött.
Mums, det måste jag testa.
Kokos ar ju sa gott! Nar jag gor appelsmulpaj brukar jag blanda kokos med havregryn i smeten. Havregryn gor det lite knackigt om du inte provat./Sofie
Nu ser jag att det var ett tag sedan du skrev nagot har. Jag vet att det kommer perioder da man inte hinner med... Har du forslagsvis provat ananas i maten? Jag gillar att ha frukt i salsan t.ex. Vad har ni som "stapelvara" i Spanien? Odlas det mycket av nagot? Jag har annu inte besokt Spanien, forutom Kanarieoarna men dar odlas det valdigt goda bananer./Sofie
Vad bra tips om kokos.
/Celina
Skicka en kommentar